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27.1.10

Service - The Master's Guide.

Tranchieren, Filetieren, Flambieren, Marinieren - das sind die höheren Weihen eines Servicemitarbeiters. Erst diese Tätigkeiten zeichnen ihn als Meister seines Faches aus. Aber auch ein perfektes Käse- und Kaffeeservice, bei dem die Gäste gekonnt beraten werden, zeigt seine Klasse und die seines Betriebes.

Das Standardwerk "Service – Die Meisterklasse", ausgezeichnet mit der Silbermedaille der Gastronomischen Akademie und dem World Cookbook Award ist jetzt auch in englischer Ausgabe erschienen: "Service - The Master`s Guide".


Carving, filleting, flambéing and marinating are superior skills required of all accomplished service employees for they distinguish them as masters in their profession. Furthermore, the perfectly performed service of cheese or coffee, where guests can at the same time gain knowledgeable advice, speaks to the quality of the employee as well as to the establishment.

This kind of service has a special flair that allows guests to escape, albeit for a short time, from the daily routine and experience the motto "The guest is king". In a way, masterful service is like showing reverence to the guest.

Highly motivated service employees can easily be catalysts for excitement and enthusiasm in the entire restaurant. Many eyes follow these very special activities. If they are performed with elegance and bravery, more orders from other customers are likely to follow.

Contents:
  • Carving
  • Filleting
  • Flambéing
  • Marinating
  • Special Table Settings
  • How to Serve Cheese
  • Preparing and Serving Coffee
  • Spirited Service
Das Autorenteam: Wilhelm Gutmayer, Hans Stickler, Heinz Lenger, Walter Kalinka.